Представники "Народного фронту" Київщини долучилися до створення Алеї олімпійців
четвер, 2 травня 2019, 14:28

Активісти "Народного фронту" разом з уславленими спортсменами Київщини, представниками Міністерства освіти і науки та Білоцерківського міськвиконкому заснували символічну Алею олімпійців, висадивши на території Центральної дитячо-юнацької бази "Трудові резерви", що в місті Біла Церква, молоді саджанці катальпи.

Як повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації, згодом на цій території планують висадити інші породи дерев.

"Започаткувати таку чудову традицію дуже приємно. Київщина, зокрема Білоцерківщина, славляться своїми спортсменами, їхні імена відомі далеко за межами України. Переконаний, що кількість спортсменів, які будуть представляти Білу Церкву та Київську область на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, лише зростатиме. Тому можна сподіватися, що згодом тут буде цілий парк", – повідомив народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі.

Водночас він зазначив, що таке починання спрямоване на популяризацію та розвиток спорту в місті і області.

"Понад рік тому розпочалася масштабна реконструкція стадіону "Трудові резерви". Зведена ще в 60-х роках минулого століття, ця спортивна споруда давно потребувала оновлення. Наразі тут завершено облаштування футбольного поля, встановлено системи автоматичного поливу та дренажу. Наступний етап – заміна легкоатлетичних доріжок, ремонт трибун та підтрибунних приміщень. Сподіваюся, що невдовзі "Трудові резерви" стануть окрасою Білої Церкви та Київщини, де можна буде не лише займатися спортом, а й проводити змагання найвищого рівня", – додав представник "Народного фронту".

За інформацією прес-служби, минулого року за сприяння Хвичі Мепарішвілі на капітальний ремонт стадіону "Трудові резерви" з держбюджету було виділено 20 мільйонів гривень. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua