Представники «Народного фронту» на Донеччині відвідали фестиваль мистецтв «Авдіївка ФМ»
вівторок, 10 квітня 2018, 16:40

У прифронтовій Авдіївці вперше за 4 роки війни 8-10 квітня року відбувся фестиваль мистецтв «Авдіївка ФМ», який разом з місцевими жителями відвідав актив Авдіївської та Ясинуватської партійних організацій «Народного фронту».

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, фестиваль «Авдіївка ФМ» підтримали артисти української естради, а також танцювальні та театральні колективи з Києва, Харкова та Донеччини. Крім того, відбулися літературні читання та презентації книг за участі українських письменників та поетів Дмитра Лазуткіна, Ірини Цілик, Артема Полежаки, Сергія Жадана, Максима Потапчука та Вікторії Амеліної.

У місті також працювали театральна і музична сцени, літературна вітальня, локації «Живопис», «Майстерки», «Наукові пікники», «Вулична їжа». Було багато бажаючих долучитися до майстер-класів з декоративно-ужиткового мистецтва від майстрів з Авдіївки, Нетайлового, Ясинуватої, Харкова та Краматорська.

«Це було справжнє свято, під час якого місто перетворилося у простір творчого натхнення, де кожен мав змогу поринути в атмосферу сучасної музики, театрального та візуального мистецтва», - зазначила голова Ясинуватської партійної організації Ганна Моненко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua