Представники «Народного фронту» направили гуманітарну допомогу в зону надзвичайної ситуації на Чернігівщині (фото)
середа, 10 жовтня 2018, 08:45

Представники фракції «Народний фронт» від Миколаївщини Ігор Бриченко та Тарас Кремінь передали два мікроавтобуси із гуманітарною допомогою мешканцям Ічнянщини у Чернігівській області, які були евакуйовані внаслідок вибухів на артскладах Міноборони 9 жовтня.

«Чернігівщина і Миколаївщина разом! Разом із колегою-нардепом Ігор Бриченко, БФ «Крокуємо з турботою», ФГ «Владам», ГО «Волонтери Снігурівщини» відправили два мікроавтобуси із такою потрібною гуманітарною допомогою (теплі речі, продукти харчування, гігієнічні засоби) мешканцям Ічнянщини, що на Чернігівщині, постраждалим внаслідок вибухів на артскладах Міноборони», - написав на своїй сторінці у Facebook Тарас Кремінь.

Він зазначив, що зараз найголовніше допомогти евакуйованим людям, забезпечити гідні умови їхнього проживання, гарячого харчування, медичного обстеження тощо.

«Тому закликаємо підтримати постраждалих мешканців Чернігівщини, а також не бути осторонь інших проблем, пов’язаних із підтримкою вимушено переміщених осіб, родин військовослужбовців, сімей загиблих захисників України. Ми - єдині!», - наголосив представник фракції «Народний фронт».

Народний депутат також звернувся до керівництва держави із закликом максимально швидко провести розслідування і, назвавши причини чергового вибуху на артскладах, вжити заходів для попередження таких подій у майбутньому.

«Крім того, Генштаб та Міноборони повинні публічно відзвітувати перед суспільством за вибухи на військових складах в Балаклеї, Калинівці та Ічні. Зокрема, варто зробити це на відкритому засіданні профільного парламентського комітету», - заявив Тарас Кермінь.

У свою чергу інший представник фракції «Народний фронт», член оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на Чернігівщині Олександр Кодола повідомив, що у середу зранку гуманітарна допомога з Миколаївщини дісталася до місця призначення, та подякував колегам по фракції за оперативну та своєчасну допомогу в критичний момент.

«Дякуємо колегам Ігорю Бриченку та Тарасу Кременю з Миколаєва, які першими з України прийшли на допомогу!», - написав Кодола.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua