Представники «Народного фронту» взяли участь в акції на підтримку жителів окупованих територій
понеділок, 16 квітня 2018, 15:25

Активісти «Народного фронту» взяли участь у патріотичному флеш-мобі на підтримку жителів тимчасово окупованих територій на Сході.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, в неділю представники «Народного фронту», добровольці та учасники АТО з прифронтових міст за допомогою кульок із гелієм запустили над окупованими територіями червоно-чорний прапор ОУН. Навздогін активісти запустили у небо повітряний агітаційний пакунок, наповнений жовто-блакитною символікою та листівками.

Після першого кілометра польоту пролунали автоматні черги. Але прапор продовжував рух, лише додавши висоти, доки не зник з поля зору аж за горизонтом під марну тріскотню сепарських автоматів.

«Нашою метою було нагадати, що Донбас – це Україна, та підтримати жителів окупованих територій. Прапор гігантський, його точно побачили чимало містян. Місію виконано!», – зазначила голова Костянтинівської партійної організації Лілія Мирошниченко.

Напередодні у Світлодарську подібну акцію провели донецькі громадські ативісти й волонтери на чолі з Владом Бородою. Вони запустили на повітряних кульках Державний прапор України. Подібні патріотичні флеш-моби дуже важливі в ці нелегкі часи, адже для людей на окупованих територіях, які чекають на повернення в Україну, це величезна підтримка.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua