Представники “Народного фронту” привітали вчителів з прийдешнім професійним святом (фото, відео)
середа, 3 жовтня 2018, 13:41

Голова Верховної Ради, представник “Народного фронту” Андрій Парубій разом з членами фракції НФ Тарасом Кремінем, Ігорем Бриченком та Іриною Єфремовою привітали вчителів з прийдешнім Днем вчителя та вручили нагороди Верховної Ради України.

Церемонія привітання відбулася в українському парламенті.

Таким чином народні депутати та Голова парламенту долучилися до флеш-мобу #ВчителіВажливі, ініційованого Міністерством освіти і науки на чолі з представником партії “Народний фронт” Лілією Гриневич.

Андрій Парубій, відкриваючи захід, процитував слова президента США Рейгана про те, що “національна безпека знаходиться не в Пентагоні, тобто не Міністерстві оборони, а – в наших школах, за шкільною партою”.

“Фактично, від того, як виховують дітей, і залежить майбутнє та безпека країни. І навіть та агресія, яку веде Путін проти України, ззовні має мілітарний характер, але головна війна йде не за території, головна війна йде за серця та уми людей. І, власне, в цій війні та захисті України ви є на передовій”, - сказав Голова Верховної Ради, звертаючись до вчителів.

Андрій Парубій також зауважив, що парламент підтримує і буде підтримувати реформу освіти, яку впроваджує профільне міністерство - для того, щоб покращити фінансове положення та умови праці усіх освітян.

У свою чергу представник фракції “Народний фронт”, член Комітету ВР з питань науки і освіти Тарас Кремінь вручив вчителям нагороди Верховної Ради.

“Ми неухильно підтримуємо Міністерство освіти і науки, твердо стоїмо на шляху освітньої реформи та безсумнівно віримо, що за українською наукою велика перемога українського народу”, - наголосив він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua