Представники «Народного фронту» привітали ветеранів Лимана на Донеччині з Днем визволення міста від фашистських загарбників
четвер, 1 лютого 2018, 14:06

Активісти «Народного фронту» взяли участь в урочистостях з нагоди Дня визволення Лимана від німецьких окупантів, що відбулися на центральній площі міста.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

На урочистому мітингу, присвяченому 75-й річниці визволення міста від «коричневої чуми», були присутні представники місцевої влади, ветерани Великої Вітчизняної війни, жителі та гості міста.

«З кожним роком все менше залишається наших переможців… Шановні ветерани, прийміть низький уклін і щиру подяку за все, що ви зробили для нас і майбутніх поколінь. Наш обов’язок зробити все, щоб ваше життя стало благополучніше і світліше, щоб ви були оточені турботою, підтримкою та увагою», – привітав ветеранів голова Бахмутської організації Віктор Буслов.

Учасники заходу вшанували пам’ять за загиблими хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку. Урочистий захід закінчився святковим концертом, в якому взяли участь місцеві творчі колективи.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua