Представники "Народного фронту" взяли участь у тренінгу від USAID
четвер, 7 березня 2019, 16:07

Представники "Народного фронту" взяли участь у тренінгу, організованому Програмою USAID Рада у Львові "Діяльність народного депутата України та його команди".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної партійній організації.

Учасники тренінгу із різних команд народних депутатів, зокрема фракції "Народний фронт" Михайла Бондара та Михайла Хміля, разом із представниками Апарату Верховної Ради шукали шляхи покращення та налагодження зв’язку між народними обранцями і виборцями, а також представниками експертних середовищ та інститутів громадянського суспільства.

Народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Бондар під час вітального слова наголосив, що йому вдалося сформувати після Майдану та участі в АТО сильну команду ініціативних людей уже на іншому фронті –  ставши народним депутатом.

"Колись я на пропозицію Андрія Парубія змінив фронт і сформував свою команду з молодих ініціативних людей, а також безпосередньо з учасників АТО. Без команди народний депутат ніхто, бо не можливо самому опрацювати всі законопроекти і те, що суспільство першочергово потребує. Хочу сказати, що люди, які проголосували за мене, - це та ж сама команда, яка мені довірила свій голос. Для цього потрібно показати і засвідчити, що ти готовий працювати на добробут держави, і тоді легше залучати патріотів", – наголосив Михайло Бондар.

Впродовж дводенного тренінгу учасники вивчали у деталях законодавчий процес у Верховній Раді, розбирали депутатські запити та звернення як інструменти вирішення проблем та захисту прав громадян, а також ділились думками і досвідом щодо ефективної роботи із виборцями.

Одним із тренерів навчань є помічник народного депутата фракції "Народний фронт" Ігоря Гузя Борис Карпус.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua