Представники "Народного фронту" Юрій Бабій та Лілія Гриневич виділили шкільний автобус дітям Івано-Франківщини (фото, відео)
середа, 16 січня 2019, 09:56

Представники партії "Народний фронт" народний депутат Юрій Бабій та міністр освіти і науки Лілія Гриневич спільними зусиллями посприяли виділенню нового шкільного автобуса для вихованців Кривопільського навчально-виховного комплексу, який включає ЗОШ І-ІІІ ступенів і дошкільний навчальний заклад.

Про це повідомили у прес-службі народного депутата фракції "Народний фронт" Юрія Бабія.

У перший день нового навчального півріччя, вихованці та вчителі Кривопільського навчально-виховного комплексу, який включає ЗОШ І-ІІІ ступенів і дошкільний навчальний заклад, отримали радісну і приємну новину – до них прибув такий необхідний і бажаний новий шкільний автобус.

Про гостру потребу у виділенні нового автобуса до народного депутата Юрія Бабія з колективним листом звернулися батьки, учні та педагогічний колектив Кривопільського НВК (Верховинський район Івано-Франківської області).

Цей навчальний заклад зіткнувся із суттєвою проблемою, яку не могли вирішити тривалий час: автобус, котрий перебуває на балансі закладу, потребує частих і тривалих ремонтів, що унеможливлює нормальний режим перевезення дітей.

В той же час водії маршрутних транспортних засобів відмовляються підвозити учнів до школи, мотивуючи це тим, що їм заборонено перевозити неповнолітніх без присутності батьків, і тому діти вимушені добиратися пішки подекуди близько 10 км.

Юрій Бабій, вивчивши проблему, не залишився осторонь, а доклав максимум зусиль, щоб діти і батьки не хвилювалися, як дістатися до школи і назад додому. Залучивши до процесу міністра освіти і науки України Лілію Гриневич та голову Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука, завдяки злагодженій і плідній співпраці врешті вдалося придбати спеціалізований шкільний автобус.

Ще одним приємним сюрпризом для дітей стало незвичайне оформлення транспортного засобу – яскраві персонажі популярних мультфільмів розмістилися на склі автобуса і тепер щодня тішитимуть маленьких учнів, викликаючи ще більше бажання відвідувати навчальний заклад.

Вдячні учні школи підготували святковий концерт з нагоди вручення автобуса і продемонстрували свої таланти. Оскільки подія відбувалася під час Різдвяних свят, гості мали можливість відчути неабиякий автентичний колорит колядок, щедрівок та віншувань гірського краю.

"Усі знають, що тут недалеко, на Косівщині, є Маєток Святого Миколая. Цьогоріч дітки в одному з листів до нього попросили автобус з казковими героями. І нині ми з впевненістю можемо сказати, що Миколай їх почув", – відзначив у вітальному слові народний депутат Юрій Бабій.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua