Представники «Народного фронту» запланували реконструкцію Буської ДЮСШ на Львівщині (фоторепортаж)
п’ятниця, 15 вересня 2017, 15:08

Міністр молоді та спорту України, представник партії «Народний фронт» Ігор Жданов разом з народними депутатами фракції «Народний фронт» Михайлом Бондарем та Миколою Величковичем відвідали Львівщину з робочим візитом.

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної партійної організації, представники «Народного фронту» оглянули об’єкти спортивної інфраструктури області, зокрема Буську дитячо-юнацьку спортивну школу. Посадовці запланували її реконструкцію, відновлення занедбаного басейну та оснащення місцевого стадіону новими сучасними легкоатлетичними доріжками.

«Важливо, щоб загальнонаціональна програма відродження спортивної інфраструктури через Державний фонд регіонального розвитку, яку ініціювало міністерство, дійшла і до таких райцентрів, як Буськ», – наголосив Ігор Жданов. 

Міністр також зустрівся із паралімпійським чемпіоном Ріо-2016 з настільного тенісу Віктором Дідухом, який показав приміщення майбутньої Академії настільного тенісу, котру він давно мріє побудувати. Представники «Народного фронту» зголосились допомогти спортсмену у втіленні його мрії. 

Також міністр ознайомився з новозбудованим сучасним комплексом спортивних майданчиків у с. Наварія Пустомитівського району та взяв участь у церемонії відкриття чемпіонату України з кульової стрільби пам’яті знаменитого тренера Анатолія Кукса у Львові на базі СКА, де з’явився обіцяний главою Міністерства молоді та спорту сучасний стрілецький комплекс.

Окрім того, Ігор Жданов разом із народними депутатами «Народного фронту» відвідали головну літературну подію країни – Форум видавців.

 

В рамках візиту урядовець підписав із керівництвом Львівської області декларацію намірів співпраці з метою створення передумов для підвищення якості та формування здорового способу життя серед сільської молоді Львівщини.  Мета проекту – об’єднати спільні зусилля задля популяризації здорового способу життя серед молоді, яка проживає у сільській місцевості краю.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua