Представники «Народного фронту» завадили сепаратистам обратися до Громадської ради Бахмута
понеділок, 18 вересня 2017, 14:04

Представники «Народного фронту» та громадські активісти Донецької області завадили обранню сепаратистів на посади в Громадській раді Бахмута.

Про повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації в понеділок, 18 вересня.

За інформацією прес-служби, у результаті установчих зборів до Громадської ради Бахмута, що відбулися наприкінці серпня, до складу цього органу, зокрема, було підтримано учасника незаконного референдуму на підтримку ДНР Володимира Литовченка та активного «антимайданівця» Павла Рижова.

«Литовченко 11.05.2014 року брав участь в протизаконному референдумі під час окупації міста проросійськими терористами, обіймаючи на той час посаду начальника відділу міськради з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи. Це – загальновідомий факт, задокументований міським телебаченням, доступній всім в Інтернеті та підтверджений самим Литовченком на установчих зборах», - зазначили в прес-службі.

«Ще одна особа з антидержавницькою репутацією намагалась потрапити до складу Громадської ради. Це Павло Рижов, заступник голови ГО «Союз офіцерів запасу», колишній працівник штабу «Партії Регіонів», який в 2013-2014 роках безпосередньо займався організацією відправки автобусів на «Антимайдан», активно розповсюджував інформацію про учасників Революції Гідності як радикально налаштованих озброєних націоналістів», - йдеться в повідомленні.

Представники «Народного фронту» - народний депутат та голова Донецької обласної партійної організації Костянтин Матейченко, голова Бахмутської міської партійної організації Віктор Буслов, активісти «Народного фронту» та інші небайдужі громадяни звернулися до міського голови із закликом про виключення кандидатури Литовченка зі складу Громадської ради. 13 вересня відбулося робоче засідання виконкому, під час якого Володимира Литовченка відкликали з членства. Павло Рижов, який був наступним за списком, також не ввійде до складу за особистою заявою.

«Той факт, що ці особи до сих пір не притягнені до відповідальності, свідчить лише про застарілі системні вади в органах правопорядку, держбезпеки, правосуддя. Якщо ходять непокарані винуватці смертей сотень людей на Майдані, в Одесі, Іловайську і т.д., то що казати про місцевих литовченків та рижових. Але будьте впевнені, що відсидітися нікому не вдасться. Правосуддя добереться до всіх», - заявив Віктор Буслов.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua