Представники НФ Донеччини вшанували пам’ять жертв Голодомору та геноциду українського народу
понеділок, 26 листопада 2018, 13:38

У  прифронтовій Авдіївці відбулися жалобні заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору, в яких взяли участь представники Авдіївської та Ясинуватської партійних організацій "Народного фронту", місцеві мешканці та громадські організації.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної організації партії. 

Четверта субота листопада – День пам’яті жертв голодоморів в Україні. Три голодомори 1921-1923, 1932-1933. та 1946-1947 рр., які влаштувала Російська імперія, що на той час називалася СРСР, були актами геноциду українського народу. Вони призвели до багатомільйонних людських втрат, зазначили у прес-службі.

"Є події, які повинна пам’ятати кожна людина, тому що без пам’яті немає самої людини, що прагне до кращого майбутнього для себе і своєї держави. Ми зобов’язані перед пам’яттю померлих ніколи не допустити повторення цих жахливих подій", – підкреслив Олексій Холостенко, керівник Авдіївської партійної організації "Народного фронту".

Всі присутні приєдналися до загальноукраїнської акції "Запали свічку" та  вшанували пам’ять жертв геноциду українського народу хвилиною мовчання.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua