Прем’єр-міністр доручив Держлісагентству провести розслідування поставок кругляка в Крим (відео)
п’ятниця, 14 серпня 2015, 15:33

У п’ятницю, 14 серпня, Глава Уряду, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручив навести лад у Державному агентстві лісових ресурсів України. 

Арсеній Яценюк зазначив, що контролю за вирубкою лісу як не було, так і немає. А це питання на десятки мільйонів доларів. «Ліс рубають, кругляк іде на експорт. До речі, ми з Херсоном розмовляли. Траки цілі стоять, їдуть на Крим», - наголосив Глава Уряду. 

Прем’єр-міністр України заявив, що наступного тижня запросить керівництво Дежлісагенства «з приводу реформування вашого агентства і цілої структури, яку ви зараз очолюєте». Він відзначив, що це одне з найбільш ресурсних агентств у країні.  

Арсеній Яценюк також доручив керівництву Державного агентства лісових ресурсів України навести лад у роботі, в тому числі і по контролю над адміністративним кордоном між Херсоном і Автономною Республікою Крим. «Розберіться, звідки йде кругляк на Крим. Хто його рубає, хто дає дозволи. І хто там бізнесує», - доручив Прем’єр.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua