Прем’єр-міністр України: Нових фахівців ДПСУ будуть набирати за принципом Національної поліції (відео)
четвер, 20 серпня 2015, 14:32

Державна прикордонна служба України прийняла рішення про запровадження експерименту на кшталт того, який був проведений при формуванні нової української національної поліції.

Про це Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк повідомив у четвер, 20 серпня, під час ознайомлення зі Стратегією реформування прикордонного відомства в аеропорту «Бориспіль».

«У низці аеропортів України як перший етап ми проводимо тренінги і наймаємо нових фахівців Державної прикордонної служби, в новій формі, з новою заробітною платою, але які будуть потребувати інших знань, іншого навчання, інших тренінгів і, саме основне, - це іншого відношення до громадян країни», - зазначив Арсеній Яценюк.

Прем’єр-міністру було презентовано етапи реформування органів та підрозділів ДПС в рамках проекту, а також зразки нової форми одягу прикордонників.

Реалізація представленого проекту, який проходить під гаслом: «Служити, захищати, допомагати» дозволить подолати корупційну складову серед персоналу та підвищити рівень довіри суспільства до ДПС.

Для початку проект запроваджується у двох аеропортах: «Жуляни» та «Гостомель». «І треба шукати кошти на Бориспіль, тому що це зараз самий основний хаб, де найбільша кількість пасажирів переміщується», - наголосив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк висловив сподівання, що «далі ця система буде продовжуватися в цілому по всій Україні».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua