Прем’єр-міністр України зустрівся з главами Українських Православних Церков Константинопольського (Вселенського) патріархату
вівторок, 28 липня 2015, 09:14

У понеділок, 27 липня, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з предстоятелем Української православної церкви Канади митрополитом Юрієм (Каліщуком) та першоієрархом Української Православної Церкви США митрополитом Антонієм (Щербою).

Під час зустрічі сторони обговорили взаємодію української діаспори з  Україною, питання розвитку державно-церковних відносин, соціальну, доброчинну та місіонерську діяльність церков України. Значну увагу було приділено проблемам християнської єдності в Україні.

Від імені Уряду України і від себе особисто Арсеній Яценюк попросив глав українських церков в єдності з Константинопольським патріархатом передати подяку патріархові Константинополя Варфоломію І за його незмінну і щиру увагу до України та її народу. 

У зустрічі взяли участь народний депутат України, радник  Прем’єр-міністра України Віктор Єленський та радник предстоятеля Української православної церкви Канади Данило Білак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua