Прем'єр-міністр України зустрівся із Президентом Латвійської Республіки (відео)
вівторок, 27 жовтня 2015, 17:09

У вівторок, 27 жовтня, Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся із Президентом Латвійської Республіки Раймондсом Вейонісом. Зустріч відбулася перед запланованою участю Глави українського Уряду та Президента Латвії у роботі круглого столу «Солідарність Латвії з Україною на її євроінтеграційному шляху», який проходить сьогодні в Києві.

Глава українського Уряду висловив вдячність за підтримку Латвії в боротьбі України за збереження та незалежність. «Ми переконані, що разом із Європейським Союзом ми подолаємо усі виклики та збудуємо історію успіху для України, Європи та вашої країни», - звернувся він до Президента Латвії.

Раймондс Вейоніс наголосив на повній підтримці територіальної цілісності України з боку Латвії

Він підкреслив важливість поглиблення двосторонніх відносин між обома країнами, обміну досвідом у питанні проведення реформ.

Президент Латвійської Республіки підкреслив, що Уряд України робить дуже багато, аби посилити партнерство з ЄС та наголосив на необхідності подальших кроків для лібералізації візового режиму України з Європейським Союзом.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua