Прем’єр-міністр України зустрівся з Головою Комісії у закордонних справах Національних зборів Франції (відео)
вівторок, 24 листопада 2015, 13:58

У вівторок, 24 листопада, Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з Головою Комісії у закордонних справах Національних зборів Франції Елізабет Гігу.

Арсеній Яценюк висловив співчуття у зв’язку з терористичними актами в Парижі. Він високо оцінив зусилля Президента Франції Франсуа Олланда та французького Уряду, «аби побороти тероризм та знищити тих, хто здійснив цей жахливий злочин».  

«Розуміємо, що ваша нація постала перед серйозними проблемами. І увесь світ постав перед серйозними проблемами. Так само ми розуміємо, що Росія незаконно анексувала Крим та відправила своїх маріонеток і свою армію в Україну», - підкреслив Глава Уряду України.

«Ми в дуже складній ситуації, тож для нас всіх дуже важливо залишатися об’єднаними», - наголосив Арсеній Яценюк.

У ході бесіди співрозмовники також обговорили питання мирного врегулювання на сході України, порушення російськими бойовиками режиму припинення вогню й Мінських домовленостей в цілому.
 
Окремо під час бесіди йшлося про актуальні питання українсько-французького співробітництва, економічну взаємодію, хід внутрішньодержавних перетворень в Україні.
 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua