Прессекретар Яценюка заявила, що автор чергової брехні відповідатиме в суді
понеділок, 13 липня 2020, 17:48

Арсеній Яценюк виграв уже два позови щодо захисту честі, гідності та ділової репутації у зв'язку з публікаціями про його нібито причетність до корупції на будівництві «Стіни». Автор ще одного фейку Соскін теж відповідатиме в суді. Про це написала у Facebook прессекретар експрем‘єра Ольга Лаппо.

Вона зазначила, що 13 липня 2020 року на інтернет-ресурсі «Главред» вийшла стаття «Хто очолить Нацбанк і як це вплине на Україну, гривню і кредити». В ній Олег Соскін, якого видання називає експертом, зазначає нібито Арсенія Яценюк  «вкрав гроші проекту «Стіна».

Ольга Лаппо нагадала, шо в жовтні 2019 року суд задовольнив позов Яценюка до «блогера» Михайла Шнайдера, який поширив в соцмережах нібито фото «Стіни» з критикою на адресу проекту.

«Це фото не мало нічого спільного із захисними спорудами на українсько-російському кордоні», - додала вона.

Також у грудні 2018-го суд зобов'язав Шнайдера спростувати повідомлення про те, що Арсеній Яценюк нібито проживає на території іноземної держави та нібито розпочав проект «Стіна» з метою отримання матеріальної вигоди, нагадала прессекретар.

Крім того, суд змусив вибачатися та спростовувати брехню проти Арсенія Яценюка «блогерку» Ірину Угрюмову, Олега Торгала та відомого автогонщика і автомобільного журналіста.

«Буде відповідати в суді й Олег Соскін», - написала Ольга Лаппо.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua