Президент має керуватися не рейтингами, а усвідомити історичну роль і приймати історичні рішення - Арсеній Яценюк на Радіо НВ
середа, 2 червня 2021, 16:42

Президент України повинен керуватися у своїй діяльності не рейтингами, він має усвідомити свою історичну роль і приймати історичні рішення. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в ефірі програми «Говорить Жадан» на «Радіо НВ».

«Зеленському треба зрозуміти, що зараз його намагання підтримувати постійно рівень оплесків в аудиторії через ін’єкцію політичного наркотику популізму закінчиться для нього особисто дуже важкою політичною ломкою. Неможливо постійно сидіти на допінгу. Неможливо постійно мати високий рейтинг. Більше того, я не вважаю, що він високий», - сказав Арсеній Яценюк.

«Але треба віддати належне, що вони зменеджерували, тобто, рівень підтримки, дещо вищий, ніж у його попередників. Але зараз відсутня в нього конкуренція. Так я вважаю. Якщо би зараз з’явилася колективна опозиція, зовсім була би інша картина у Володимира Зеленського», - додав він.

«Якщо росте рейтинг, має рости економіка. Чого вона падає? Якщо росте рейтинг, має рости система охорони здоров’я. Чому немає ні вакцинації, ні нормальної медицини? І чому ми фактично зараз виживаємо тільки за рахунок колективного імунітету? Якщо росте рейтинг, то мають рости інвестиції. А чого 840 мільйонів доларів в минулому, вже 310 в цьому пішло? Якщо росте рейтинг, то має рости репутація держави на зовнішньому ринку. А чому нас не запросили на саміт НАТО? Якось так виходить», - зазначив Арсеній Яценюк.

«Тобто, якщо росте рейтинг, то це означає, що Україна повинна бути настільки сильною, настільки багатою, що громадяни країни повинні казати: ми рухаємося в правильному напрямку. А чомусь домінуюча більшість каже, що ми рухаємося в неправильному напрямку», - наголосив лідер «Народного фронту».

Але прийде час, коли Зеленському треба буде переосмислювати, як він зреалізував себе на найвищій посаді в країні, наголосив Арсеній Яценюк:

«Тому Володимиру Зеленському треба готуватися до різних етапів в його житті. І йому треба усвідомити, що зараз поки що та віртуальна реальність, в якій він живе як президент, - це не справжня реальність, в якій живе країна... Він повинен керуватися не тим, скільки в нього залишиться відсотків, а він повинен для себе усвідомити, що в нього взагалі історична роль. І в цій історичній ролі він повинен приймати історичні рішення».

Повне відео ефіру можна переглянути за посиланням. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua