Президент має надати чіткий стратегічний план звільнення всіх окупованих Росією територій, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 7 лютого 2017, 12:35

Президент як Верховний Головнокомандувач повинен надати чіткий та зрозумілий стратегічний план повернення тимчасово окупованих територій – не тільки Донбасу, але й Криму.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Андрій Тетерук на брифінгу в парламенті.

«Парламент мобілізовано повинен підтримати ці пропозиції Президента. Ми всі маємо чітко розуміти, як і в який спосіб ми будемо повертати наші території, які перебувають під окупацією», - наголосив народний депутат.

За його словами, в парламенті, в уряді, в кожній українській оселі необхідно робити все можливе, аби якнайшвидше повернути тимчасово окуповані території. «Ми повинні вболівати за всіх українців, які зараз перебувають на тих територіях. Жодного розміну наших територій, наших громадян ми не сприймемо за будь-яких умов», - додав представник «Народного фронту».

«Ми всі повинні вболівати за те, щоб повернути громадян, повернути територію та будувати Україну сильною і успішною, об’єднавшись навколо цієї мети. Зараз не час для розбрату – час підтримувати одне одного й розуміти, що є важливішим. І ми обов’язково переможемо. Слава Україні!», - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua