Президент має сприяти нормальній роботі коаліції "Європейська Україна", - Геращенко (відео)
п’ятниця, 11 грудня 2015, 23:27

Президент України Петро Порошенко має сприяти нормальній роботі коаліції "Європейська Україна" та не допустити чвар демократичних сил за прикладом 2005 року.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко в інтерв'ю журналістам біля Адміністрації Президента.

"Я щойно приїхав з телеефіру, де виступав депутат Олег Барна, і зрозумів, що є два Олеги Барни. Один може виважено виступати в телеефірі, закликати до боротьби з корупцією, щоб в країні все було добре. Є і інший, який може вхопити Прем'єр-міністра, стягнути його з трибуни, стати героєм фотожаб і осоромити нашу країну на увесь світ. Якщо вранці я думав, що це чисто емоційний вчинок, то зараз думаю, що це чиясь політична воля", - сказав Геращенко.

Народний депутат підкреслив, що політичні сили мають припинити займатися взаємними обвинуваченнями та практикувати ситуації, коли окремі депутати з коаліції дозволяють собі публічно принижувати найвищих посадових осіб.

"Треба припиняти підкилимні ігри, тому що країна потребує єдності. Про це говорив у своєму виступі Віце-президент США Джозеф Байден. Свій виступ у парламенті він почав з того, що згадав 2005 рік, коли за півроку після революції всі розсварилися. До чого це привело нашу державу? До того, що повернувся Янукович, а далі на поталу Путіна", - наголосив Антон Геращенко.

"Потім були угоди про Чорноморський флот, було засилля росіян на посади українських міністрів та спецслужб, потім було вторгнення в Крим та Донбас. Ви цього хочете?", - додав він.

Геращенко також зазначив, що хотів би, щоб Президент Петро Порошенко зробив усе, аби всі фракції парламентської коаліції спільно працювали без з'ясовування стосунків.

Як відомо, сьогодні фракція "Народний фронт" зустрічається з Президентом та фракцією БПП, аби обговорити майбутнє коаліції та спільну роботу для збереження країни.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua