Прийняття законів, розроблених Урядом Арсенія Яценюка, допоможе деофшоризувати бізнес в Україні, - Вадим Кривенко
середа, 11 травня 2016, 14:58

Вирішенням проблеми офшоризації бізнесу в Україні стане тільки підтримка новим урядом законів, розроблених під час роботи Арсенія Яценюка на посаді Прем’єр-міністра, заявив депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Вадим Кривенко, повідомили в прес-службі Житомирської обласної партійної організації в середу, 11 травня.

Він нагадав, що за часів, коли Урядом керував лідер «Народного фронту», була напрацьована низка відповідних економічних законів, наближених до міжнародних стандартів.

«Частина цих законів уже прийнята, інша – поки що ні, і саме підтримання Урядом даних законопроектів є єдиним виходом у боротьбі із так званим «вимиванням» коштів з України в інші держави», - наголосив Вадим Кривенко.

«Ґрунтовна законна та правова база – ось те, що змусить чесних підприємців відмовитися від офшорних компаній на користь українських. Тільки така альтернативна пропозиція, а не огульні та декларативні заборони, зможуть задовольнити інтереси та вимоги бізнесу», - додав він.

«Тому, сподіваюсь, цю думку підтримає більшість депутатів Верховної Ради та продовжить політику із розв’язання питання офшорів, яку започаткував Уряд під керівництвом Арсенія Петровича», - підсумував представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua