Пріоритети "Народного фронту": Закон про мову, протидія російській агресії і посилення обороноздатності країни (відео)
вівторок, 15 січня 2019, 12:00

Ухвалення закону про українську мову, нейтралізація кремлівської пропаганди і посилення безпеки і оборони України є пріоритетами "Народного фронту".

Про це заявив керівник фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

Також серед пріоритетів фракції – продовження антиолігархічних реформ, розпочатих урядом Арсенія Яценюка.

"Зокрема, треба повністю впровадити реформи Яценюка щодо демонополізації внутрішнього ринку газу, електроенергії, транспорту. "Облгази" мають залишитися лише транспортерами газу, а не його продавцями", – наголосив Бурбак.

Він зазначив, що  на виконання рішень уряду Арсенія Яценюка з 1 грудня вже розділені функції постачальника і розподільника електроенергії.

"Наступний етап – поява реальної конкуренції на роздрібному ринку електрики. Нагадаю, що усі ці небувалі і проривні новації були підтримані нашим скликанням Верховної Ради. Маємо продовжувати у цьому ж дусі", – сказав керівник фракції "Народний фронт".

Він також підкреслив, що агенти олігарха Дмитра Фірташа всіляко блокують виконання вже ухвалених законів про газовий ринок.

"Облгази" Фірташа заборгували мільярди гривень "Нафтогазу". Парламент має припинити цей саботаж жорсткими рішеннями: законодавчими й кадровими", – наголосив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua