Присутність ВМС США у Чорному морі є найвагомішим аргументом на захист свободи та демократії, – Андрій Тетерук
вівторок, 26 лютого 2019, 17:43

Найбільш вагомим аргументом на захист демократії та свободи в світі, в Україні та в Чорному морі є присутність бойових кораблів Шостого флоту ВМС США.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник керівника фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Андрій Тетерук.

Народний депутат на запрошення Посольства США взяв участь у прийомі на борту корабля ВМС США Donald Cook (DDG-75), який наразі пришвартований в порту Одеси.

«На офіційній частині під час промов посадовців США та ЄС пролунали чіткі, зрозумілі сигнали – наші союзники з нами, санкції проти Росії за анексію Криму будуть продовжені аж до звільнення нашої землі від окупаційних військ», – наголосив представник «Народного фронту».

«І найбільш вагомим аргументом на захист демократії та свободи в світі, в Україні та в Чорному морі є присутність бойових кораблів 6 флоту ВМС США. Сподіваюсь, що в Росії нарешті зрозуміють безперспективність ведення справ за допомогою сили, бо в порівнянні з демократичним світом вони завжди будуть в принизливій меншості», – зазначив він.

«Наше завдання – вистояти й не схибити. І вибороти наше майбутнє у найнебезпечнішого ворога в світі», – підсумував народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua