Приватизація майже чотирьох тисяч держпідприємств – це шлях до збільшення їх ефективності та прибутковості, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 9 листопада 2017, 12:03

Приватизація державних підприємств дозволить зробити їх управління більш ефективним, а діяльність прибутковою, а також зменшить багатомільярдне навантаження на Державний бюджет.

Про це заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт” Андрій Тетерук в інтерв’ю журналістам.

Він зазначив, що, наприклад, у країнах Європейського Союзу загальноприйнятою є практика, коли держава володіє та керує кількома підприємствами чи взагалі не володіє жодним. Натомість в Україні існує майже чотири тисячі державних підприємств, більшість з яких неефективно управляються.

“Коли Україна має 3 800 державних підприємств, я не бачу жодних перешкод для того, щоб створити умови і дозволити їх приватизувати. Вони, щонайменше, не будуть потребувати багатомільярдних дотацій з боку держави і будуть приносити прибуток тими діями підприємців, які почнуть інвестувати і робити все, використовуючи свої таланти, досвід - для того, щоб бути прибутковими, щоб вони виробляли продукцію, яка буде користуватися попитом. Вони будуть платити податки і приносити прибуток”, - пояснив парламентар.

Таким чином, на думку Андрія Тетерука, курс на приватизацію державних підприємств буде “абсолютно розумним рішенням, якого не слід боятися”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua