Привітання Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка працівникам енергетичної та електротехнічної галузі
вівторок, 22 грудня 2015, 09:20

Шановні друзі!

Прийміть мої сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята!

Наші слова глибокої подяки інженерам та робітникам, науковцям та службовцям, усім, хто своєю щоденною невтомною працею виборює енергетичну незалежність України. Від вашої фаховості, відданості, відповідальності залежить стійкість економіки, безперебійність роботи підприємств та державних установ, шкіл та лікарень, комфорт та якість життя кожного українця.

Реформи, які здійснюються в Україні, дозволили нам позбутись газового диктату Росії та суттєво скоротити споживання блакитного палива. Ми налагодили реверсні поставки з країн Європейського Союзу, впровадили програми енергоефективності, а заощаджені гроші спрямували на адресні субсидії тим, хто їх дійсно потребує. Попереду багато роботи: подальше підвищення енергоефективності та диверсифікація шляхів і джерел енергоносіїв, залучення нових інвестицій, модернізація інфраструктури. Вірю, що разом ми подолаємо усі труднощі, а енергетична галузь стане точкою нового економічного зростання України.

Щиро бажаю Вам миру, благополуччя, невичерпних сил та наснаги. Доброї Вам долі та великих успіхів в ім’я нашої Батьківщини!

 

З глибокою повагою, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua