Привітання Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з нагоди Дня дипломатичної служби України
вівторок, 22 грудня 2015, 09:17

Дорогі та шановні друзі!


Сердечно вітаю Вас із професійним святом!

Дипломат має бути водночас істориком і економістом, політологом і психологом; самовіддано любити свою Вітчизну і беззастережно захищати її там і тоді, де і коли вона цього потребує. У часи військової агресії, розв’язаної проти нашої країни, роль української дипломатії багаторазово зростає. Від Вашої професійності, невтомності, інтелектуальної сили і самопожертви залежить надійність підтримки світом нашого героїчного народу, його свободи, його європейських прагнень.

У справі відстоювання суверенітету і територіальної цілісності України дипломатичними засобами, забезпечення безпеки країни і її громадян, піднесення міжнародного авторитету нашої країни у світі немає дрібниць. Тут доленосним можуть виявитися кожне рішення і кожне слово.

Будьте мудрими і наполегливими, дійте розважливо і рішуче водночас. І головне – вірте в свою країну. В її людей і її майбутнє.  


Стійкості Вам та впевненості у власних силах, шановні працівники дипломатичної служби, міцного здоров’я, невичерпних сил та нових успіхів в ім’я нашої Батьківщини.


З повагою, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua