Процес передачі спорткомплексу "Зоря" у комунальну власність Миколаєва відтепер на міністерському контролі
вівторок, 6 листопада 2018, 16:03

У Миколаєві відбулася зустріч керівництва спорткомплексу "Зоря", який перебуває у процесі переходу в комунальну власність міста, тренерів та спортсменів з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим та народним депутатом фракції "Народний фронт" Вадимом Підберезняком.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, процес переходу спорткомплексу "Зоря" у комунальну власність затягується, і від того виникло чимало проблем з його фінансуванням та унеможливленням брати участь у виїзних змаганнях спортсменів, які там тренуються.

Про це на 42-й сесії Миколаївської міської ради заявив Вадим Підберезняк, який пообіцяв звернути увагу на це питання Міністерства молоді та спорту України. Свою обіцянку народний обранець виконав і днями організував зустріч керівництва спорткомплексу, тренерів та спортсменів з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим.

"Дякую Ігорю Жданову за людяне відношення та підтримку у вирішенні проблем і контролю за правильним вирішенням даного питання. Будуть звернення міністра до Укроборонпрому , Міністерства ЖКГ, голови Миколаївської ОДА та міського голови. Вірю у позитивне вирішення цього питання. Небайдужий колектив – молодці!", – написав Вадим Підберезняк на своїй сторінці у мережі Facebook.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua