Проект бюджету-2018 передбачає збільшення фінансування ЗСУ на 20%, - Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 18 вересня 2017, 13:07

Урядом вчасно було внесено проект бюджету на 2018 рік, і в цьому документі на Збройні Сили передбачено більше 83 млрд гривень.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», голова профільного Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський на Погоджувальній раді.

«Це на 20% більше, ніж у бюджеті на поточний рік», - наголосив Сергій Пашинський. «Збільшити фінансування армії нам вдалося за рахунок того, що ми не піддалися на провокації. Парламентська коаліція проводить реформи, наповнює бюджет», - додав він.

«Хочу сказати відповідально, що 83 млрд гривень – це сума, якої достатньо для того, щоб перейти від латання дір, які нам дісталися в спадок, не лише реагувати на сьогоднішні виклики, а й думати про перспективу, про розвиток ЗСУ», - зазначив голова профільного комітету.

Представник «Народного фронту» вчергове звернувся до всіх колег підтримати Збройні Сили, підтримати проект бюджету і забезпечити розвиток найголовнішого елементу у вирішенні питання виживання української держави.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua