Проект «Європейський вал» дискредитували росіяни і біглий олігарх, - Вадим Кривенко (відео)
п’ятниця, 16 червня 2017, 18:39

Проект «Європейський вал» з облаштування кордону з Росією треба  реанімувати і продовжувати його фінансування й будівництво.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Вадим Кривенко в ефірі одного з телеканалів.

За його словами, гроші в бюджеті є: «Зараз цей проект треба терміново реанімувати і продовжити фінансування і будівництво. Гроші на це є – ми забрали півтора мільярда в Януковича», - зазначив депутат.

Коментуючи суму в чотири мільярди гривень, яку нібито виділили на будівництво, представник «Народного фронту» заявив: «Це були загальнопланові кошти, їх ніхто не виділяв і не витрачав».

«Збудовано рівно в тому обсязі, в якому було профінансовано. З цього приводу було безліч перевірок і виявлено порушень на суму менше одного мільйона гривень. Грошима розпоряджається Державна прикордонна служба України – саме вона є замовником робіт», - наголосив Вадим Кривенко.

«Понад 200 км кордону згідно проекту вже облаштовано. Це – не стіна, якщо хтось хоче там побачити десятиметровий мур – він його не побачить. Це – складна система фортифікаційних комунікацій», - пояснив він.

Депутат також нагадав, що через деякий час після початку реалізації проекту «Європейський вал» у Верховній Раді почалася дискримінаційна кампанія проти Уряду Арсенія Яценюка, профінансована екс-депутатом Олександром Онищенком.

«Повна дискредитація і шельмування Уряду Яценюка, саме з фінансової точки зору… Пан Онищенко чітко сказав, що віддав за це 15 мільйонів доларів. Тоді почались заяви колишнього глави Рахункової палати про шість мільярдів, які ніхто не знайшов, і фактично процес будівництва «Стіни» був дискредитований. І його дискредитували саме агенти впливу Росії, якій стіна дуже не потрібна», - підсумував Вадим Кривенко.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua