Програма субсидій для малозабезпечених громадян буде продовжена на 2018 рік, - В’ячеслав Кириленко (відео)
понеділок, 18 грудня 2017, 13:11

Вчасно схвалений Державний бюджет України на 2018 рік дозволить усім органам влади та місцевого самоврядування якісно підготуватися до нового фінансового року.

Про це заявив представник партії "Народний фронт", Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко у понеділок під час засідання Погоджувальної ради.

"Хотів би від імені Уряду подякувати за небувало вчасно ухвалений Державний бюджет України, який схвалений у такий спосіб і у такі терміни, які дозволяють усім суб’єктам господарювання, усім органам влади, місцевому самоврядуванню підготуватися до нового фінансового року, підготуватися до виконання всіх показників, затверджених Державним бюджетом України. Такого роду процес демонструє абсолютно новий якісний підхід до схвалення цього документу за всю історію відновленої незалежності України", - наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Більше того, В’ячеслав Кириленко від імені Уряду також подякував за "плідний рік співпраці та, особливо, плідну осінь реформ, коли були ухвалені медична, освітня та пенсійна реформи".

У той же час, як наголосив урядовець, для повної реалізації цих реформ, які вже почали працювати, потрібно більше часу, оскільки це "дуже складні і безпрецедентні документи, які вкрай потрібні для цих сфер суспільного та соціального життя українців".

В’ячеслав Кириленко також заявив, що Уряд гарантує у наступному році виплату субсидій усім малозабезпеченим верствам населення.

"Програма субсидій буде продовжена Урядом спільно з парламентом на наступний рік. І всі малозабезпечені громадяни України, підкреслюю – всі малозабезпечені громадяни України – отримають допомогу у вигляді субсидій, як і цілу низку інших соціальних допомог, що Уряд спеціально тримає на контролі", - наголосив представник Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua