Проходить зустріч Арсенія Яценюка з Президентом Словаччини Андреєм Кіскою
четвер, 10 вересня 2015, 11:45

У четвер, 10 вересня,  Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт»  Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Словацькій Республіці.

Відбувається зустріч  Глави Уряду України з Президентом Словаччини Андреєм Кіскою.

Арсеній Яценюк також зустрінеться з Прем’єр-міністром Словаччини Робертом Фіцом та Головою словацького парламенту Петером Пелегріні.

Порядок денний переговорів з керівництвом Словаччини передбачає широкий ряд питань двосторонньої співпраці, включаючи безпекову, енергетичну і торговельну проблематики, тематику гуманітарного співробітництва, а також європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Під час візиту передбачено підписання двосторонніх міжвідомчих документів, які стосуються співробітництва у сферах енергоефективності, енергозбереження та відновлюваної енергетики та про співробітництво у сфері фізичної культури і спорту.

Нагадаємо, 9 вересня Арсеній Яценюк перебував з робочим візитом у Варшаві. Там відбулася перша зустріч української влади з новим Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.

У рамках візиту до Польщі Глава Уряду України також зустрівся із Прем'єр-міністром Польщі Евою Копач.

Було підписано Угоду між урядами України та Польщі про надання кредиту у розмірі 100 мільйонів євро на умовах пов’язаної допомоги, яким передбачається надання коштів для фінансування проектів з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону. Також підписано договір про українсько-польську Раду обміну молоддю, що має на меті налагодити механізм двосторонньої співпраці у справах молодіжних обмінів, співробітництва і поглиблення контактів представників молоді двох країн.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua