Пропагандисти з ресурсу Клименка відповідатимуть у суді за фейки - прес-служба Арсенія Яценюка
середа, 3 листопада 2021, 19:58

«Пропагандисти інтернет-ресурсу, який контролюється колишнім міністром доходів та зборів, представником «сім’ї Януковича» Олександром Клименком, відповідатимуть у суді за поширення фейків», - написала прес-секретар Арсенія Яценюка Ольга Лаппо у Facebook

Вона зазначила, що автор і ведуча матеріалу на «Klimenko Time» Арміна Хачатрян «у одному зі своїх останніх публічних продуктів життєдіяльності озвучила перелік бородатих фейків, подаючи їх як факт. При тому, що фейки вже неодноразово були спростовані у суді: «мільярд Яценюка», «24 вілли», «імміграція у США» тощо».

Прес-секретар нагадала, що дослідницька компанія Semanticforce «Інтерньюз-Україна» та UkraineWorld назвали «Klimenko Time» у переліку джерел, які поширюють антизахідну риторику та російські пропагандистські повідомлення: «А також поставили це так зване медіа в один перелік із такими самими антиукраїнськими виданнями поряд із шаріями та ресурсами Медведчука».

«Поки влада розмірковує, зупиняти чи ні діяльність проросійського пропагандистського ресурсу, ми змусимо їх відповідати за брехню у суді», - наголосила вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua