Проросійська «Страна» виготовила чергову лапшу - прес-секретар Арсенія Яценюка
п’ятниця, 18 вересня 2020, 17:43

Прес-секретар прем’єр-міністра України 2014-2016 року, лідера партії «Народний фронт» Ольга Лаппо спростувала чергову брехню проти Арсенія Яценюка у проросійських ЗМІ.

«Проросійська «Страна» опублікувала чергову примітивну маніпуляцію. «Оказалось, у Арсенія Яценюка есть мало кому известные апартаменты».  А насправді, «оказалось», що «Стране» треба було виготовити чергову лапшу, зліпивши сенсацію на рівному місці. «Мало кому известные апартаменты» - це про квартиру, яку Арсеній Яценюк зазначає у декларації протягом 12 років», - написала вона у своєму Facebook.

Прес-секретар нагадала, що інформація про статки посадовців стала відкритою в Україні, зокрема, завдяки діяльності прем’єра Яценюка.

«Щоб відкрити для себе очевидне і не дурити людей, маніпуляторам зі «Страны» досить було зайти на сайт Арсенія Яценюка, де є всі його декларації. Звертаюся до цього, так би мовити, видання, яке називається «страною», але страною точно не Україною. Пишіть правду. Не брешіть», - написала вона.

«Щодо ціни на квартиру. Справка для писак «Страны»: квартира купувалася іще на стадії проектування, це була інвестиція в будівництво. А в 2008 році почалася одна з найбільших світових криз, яка вплинула на ринок нерухомості. Припиніть маніпуляції. Хоча це ж ваш хліб», - звернулася прес-секретар до журналістів цього ЗМІ

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua