Проведення виїзних засідань комітетів ВР сприяють поліпшенню життєдіяльності регіонів, - Хвича Мепарішвілі
понеділок, 25 вересня 2017, 13:05

Проведення виїзних засідань парламентського Комітету з питань бюджету з метою вивчення проблематики на місцях та, зокрема, практики впровадження бюджетної реформи – це реальний крок до поліпшення життєдіяльності регіонів.

У цьому впевнений народний депутат фракції «Народний фронт» Хвича Мепарішвілі.

Під час заходу, який саме за ініціативи представника «Народного фронту» відбувся в Білій Церкві Київської області, народні депутати, представники центральних органів виконавчої влади разом з керівництвом області, міст та районів обговорили реалії, проблеми та перспективи місцевих бюджетів Київщини, а також соціально-економічний стан розвитку регіону.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

Зокрема, увагу було акцентовано на питаннях розвитку дорожньої галузі Київської області та актуальних проблемах модернізації інфраструктури регіону. Окремо порушувалося питання фінансової підтримки реконструкції теплової магістралі «ТЕЦ-місто» в Білій Церкві, незадовільний технічний стан якої може в будь-який момент завдати шкоди довкіллю.

«Такі виїзні засідання особливо цінні, а головне – ефективні, адже дають можливість побачити існуючі проблеми на місцях, відчути реальні настрої місцевих мешканців, дізнатися їхню думку з тих чи інших болючих питань, і в результаті на законодавчому рівні сприяти вирішенню найнагальніших потреб регіонів», – наголосив Хвича Мепарішвілі.

За його словами, за підсумками засідання комітету буде підготовлено низку пропозицій щодо актуальних питань, які потребують невідкладного вирішення. «Спільно з колегами зробимо все, аби ця зустріч якнайшвидше дала результат, пішла на користь соціально-економічному розвитку Київської області», - додав парламентарій.

Народні депутати – члени комітету оглянули виробництво єдиного в Україні шинного заводу ПрАТ «Росава», взяли участь у церемонії відкриття нового заводу пакувального обладнання «Thermo-pack» та відвідали спортивні об’єкти міста. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua