Провокації під Радою щодо представника фракції НФ, учасника АТО Івана Савки є ганебними, - Ігор Лапін (відео)
четвер, 8 листопада 2018, 17:40

Напад, образи та провокації щодо представника фракції "Народний фронт", учасника бойових дій Івана Савки, який здійснили сьогодні учасники мітингу під стінами Верховної Ради, є ганебними та неприпустимими.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Ігор Лапін з трибуни парламенту.

Він назвав ганебним той випадок, коли народного депутата, який, тим більше, пройшов справжню війну на сході України, був на передовій, провокують під стінами парламенту та навішують на нього ярлики.

"Я хочу наголосити, що наш побратим Савка Іван Іванович лише нещодавно став депутатом Верховної Ради, він 38 років перебуває на службі в Збройних силах України. Я хочу також наголосити, що він учасник АТО, учасник бойових дій, учасник бойових операцій миротворчих місій. Якщо хтось думає, що має право вішати ярлики, провокувати бойових хлопців на різні ганебні вчинки, я попереджаю: не треба цього робити. Маєте сміливість – прийдіть і вибачтесь перед нашим побратимом", - заявив Ігор Лапін.

За словами Ігоря Лапіна, кожен народний депутат має власну думку щодо того, підтримувати чи ні той чи інший законопроект, і його позиція не має бути приводом для провокацій, для навішування ярликів.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua