Путін бачить слабкість української влади. Але він не побачить слабкість української нації - Арсеній Яценюк
п’ятниця, 21 січня 2022, 22:27

Путін бачить слабкість внутрішньої української влади. Але Путін не має права побачити слабкість української нації. Політичний інтерес – це тимчасове. Інтереси держави – це історичні виміри,- наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, голова Київського Безпекового Форуму Арсеній Яценюк у програмі «Свобода слова Савіка Шустера на телеканалі «Україна» 21 січня. 

“Наше завдання сьогодні – усвідомити, що Україна повинна бути в єдності. Президент повинен взагалі очолити процес єднання всіх політичних сил, позапарламентських і парламентських. Він повинен продемонструвати те, що в такі часи, часи виклику, історичної загрози для української держави треба стати понад політикою, понад особистими інтересами, понад рейтингами, які їх найбільше цікавлять. Треба стати дійсно главою української держави”, - наголосив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що має впевненість в українських Збройних Силах, в українських громадянах та волонтерах: “Ми повинні бути завжди напоготові. Українська влада повинна бути максимально змобілізована”.

“Путін бачить слабкість внутрішньої української влади. Але Путін не має права побачити слабкість української нації. Коли ми разом, коли ми об’єднані, ми збережемо державу і встоїмо проти Путіна і його агресії, мета якої – знищення нас як нації і як держави. Йому це не вдалося і йому це не вдасться”, - наголосив Арсеній Яценюк.

Арсеній Яценюк повідомив, що 22 січня, в День Соборності, Київський Безпековий Форум ініціює національний круглий стіл “Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави” : “Багато лідерів політичних сил завтра будуть брати участь в національному круглому столі єдності. Туди запросили і «слуг народу», і президента як основного представника влади. Прийдуть всі політичні сили. Але “слуг народу” завтра не буде. Ну хіба це вірно?” 

“У такий момент, навпаки, треба продемонструвати, що ми всі єдині. Тому що політичний інтерес – це тимчасове. Інтереси держави – це історичні виміри”, - наголосив Арсеній Яценюк. 

Відповідаючи на запитання, він підкреслив, що не вважає, що люди готові об’єднуватися біля президента: “Але я переконаний, що люди готові об’єднатися біля держави, люди готові об’єднатися біля своєї країни”.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua