Путін хоче, щоб йому вибачили «Боїнг» та подарували Крим, – Антон Геращенко (відео)
середа, 9 вересня 2015, 10:22

Президент Росії Володимир Путін хоче, щоб міжнародне суспільство вибачило йому збитий  «Боїнг» та анексію Криму.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в ефірі телеканалу «112».

«На сьогодні Путін хоче двох речей. По-перше, щоб світове співтовариство вибачило йому «Боїнг», і за це він готовий платити мільярди доларів сім’ям загиблих. По-друге, він хоче повернути нам Донбас, але за умови, що держава Україна назавжди відмовиться від Криму, втратить його», – повідомив депутат.

«Ці умови є неприйнятними, тому сьогодні ситуація є такою: ні миру, ні війни», – додав представник «Народного фронту».

За його словами, численні заяви про те, нібито українська дипломатія нічого не зробила, є некоректними. «Дипломатія – це предмет домовленості двох сторін, а не однієї. І якщо Україна хоче, щоб увесь світ нас захищав, треба запитати в світу, чи хоче він нас захищати. Чи хоче світ захищати Україну?» – зазначив Антон Геращенко.

«Міжнародна політика – це дуже цинічна річ. Там цінується сила економічна, збройна та внутрішня сила країни. В нас немає економічної сили, збройна сила лише починає відновлюватись після того, як протягом 24 років її розграбовували, а щодо внутрішньої згуртованості й сили народу – на жаль, події у Верховній Раді засвідчили, що є багато політичних сил, які діють за принципом: «Чим гірше – тим краще», – підсумував Антон Геращенко.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua