Путін особисто озвучив злочинну тактику гібридної війни, – Андрій Парубій (відео)
вівторок, 19 лютого 2019, 13:28

Президент Росії Володимир Путін особисто озвучив підлу, злочинну тактику гібридної війни проти України.

Про це заявив Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій під час виступу на засіданні парламенту, присвяченому п`ятій річниці збройної агресії РФ проти України.

"На медалі Міністерства оборони РФ "За возвращение Крыма" вибито дату – 20 лютого 2014 року. П’ять років тому, коли горіли барикади на Інститутській та на Грушевського, коли ми боронили Майдан, російський спецназ розпочав операцію з захоплення України", – повідомив спікер парламенту.

Він наголосив, що Росія скористалася слабкістю кинутою напризволяще всією владою України, шокованою розстрілами Майдану, і розпочала збройну агресію.

"Потім Путін ще довго заперечував участь російських військ у подіях у Криму та на Донбасі, однак на тій медалі, яка стане колись одним із неспростовних доказів у Гаазькому трибуналі, вибито дату – 20 лютого 2014 року. Так починалася війна", – зазначив Андрій Парубій.

"Ніхто не уявляв, що таке можливо. Україна була не готова до збройної агресії, і сьогодні ми можемо це визнати відверто й відповідально", – заявив представник "Народного фронту".

За його словами, Путін мав у повній бойовій готовності все необхідне для нападу на Україну – одну з найпотужніших армій світу, на той час уже переоснащену з оборонної в наступальну. Він також мав маріонеткового Януковича, який слухняно виконував усі вказівки Кремля і навіть підписав звернення-прохання про введення в Україну окупаційних російських військ. Мав розвинену мережу ФСБ в українських спецслужбах та армії.

"Він також мав підлу, злочинну тактику гібридної війни. Цю тактику Путін озвучив особисто: "Нехай спробують хтось із військовослужбовців стріляти в своїх людей, за якими ми будемо стояти ззаду. Не спереду, а саме ззаду. Нехай вони спробують стріляти в жінок та дітей. Я подивлюсь на тих, хто віддасть такий наказ в Україні". Це – пряма цитата злочинця", – підсумував Андрій Парубій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua