Путін ввійде в історію як Гітлер цього сторіччя. Прийде час - він сяде на лаву міжнародного кримінального суду – Арсеній Яценюк для LBC
неділя, 27 лютого 2022, 16:35
Незадовго до нападу Росії на Україну казав, що в Путіна був шанс не ввійти в історію як Адольф Гітлер. Сьогодні я переконаний - Путін ввійде у світову історію як Адольф Гітлер цього сторіччя.
 
Про це прем’є-міністр України 2014-2016 років, голова Політичної партії «Народний Фронт» Арсеній Яценюк заявив в інтерв’ю бритарнському радіо LBC.
 
«Путін бомбить і обстрілює мирних жителів столиці та інших українських міст. 
Російська новинна агенція “Ріа-новості” пише, що Путін прийняв історичне рішення «закрити українське питання». Не нагадує вам це Гітлера?», - зазначив Арсній Яценюк.
 
Він подякував усім, хто готовий захищати Україну, захищати свободу та вільний світ. «Ми потребуємо всіх, хто може підтримати Україну і боротися за Україну. Ви (Великобританія – ред.) вирішили підтримати Україну. І цим ви не лише захищаєте нас, а й себе. Я справді ціную ваші зусилля».
 
«Я знаю, що прийде час, коли Путін буде на лаві міжнародного кримінального суду, адже він вчинив злочини проти людства», - наголосив він.
Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua