Путіну пояснили на прикладі бен Ладена, що розповсюдження тероризму погано закінчується, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 29 вересня 2015, 11:39

Президент США Барак Обама на прикладі Осами бен Ладена пояснив президенту Росії Володимиру Путіну, що розповсюдження тероризму погано закінчується.

Про це заявив перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук в понеділок в ефірі «5 каналу», коментуючи події 70-ї Генасамблеї ООН.

За його словами, Барак Обама «дуже чітко заявив про неприпустимість розповсюдження тероризму в усьому світі і запевнив, що в жодному куточку Землі йому не буде схованки».

«Чудовим було посилання про Осаму бен Ладена, який тероризував увесь світ, і як саме він закінчив. Вважаю, це дуже чіткий меседж для Путіна щодо його дій з підтримки терористичних угруповань ЛНР та ДНР, який відправляє російські війська вбивати людей у Сирії», - наголосив представник «Народного фронту».

За його словами, Президент США посилав достатньо чіткі меседжи і Путіну, і Порошенку.

«Він чітко сказав, що територія України має бути повністю повернена під контроль української влади», - наголосив Андрій Тетерук. 

«Президент США дуже чітко окреслив межі допустимого – чим можна займатися в світі, а чим – ні, і був дуже переконливим. Натомість Путін виглядав невпевненим у собі, запинався в словах, повторювався, не відчував себе людиною, яка володіє ситуацією», - резюмував перший заступник голови фракції «Народний фронт».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua