Рада має проголосувати за надання пільг на оплату ЖКП багатодітним сім’ям та дитячим будинкам, - Микола Величкович (відео)
понеділок, 16 травня 2016, 13:39

Верховна Рада має невідкладно розглянути законопроект про внесення змін до Закону "Про охорону дитинства" щодо посилення соціальних гарантій багатодітних і прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу (№ 2305а-1), яким пропонується відновити їм пільгову оплату комунальних послуг.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", Перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович під час засідання Погоджувальної ради.

"Цим законопроектом пропонується відновити пільгову оплату комунальних послуг усім багатодітним сім’ям та дитячим будинкам сімейного типу незалежно від рівня доходів", - повідомив Величкович.

При цьому він додав, що профільний комітет отримує дуже багато звернень від багатодітних сімей щодо невідкладного вирішення цього питання.

"Тому просимо забезпечити розгляд цього питання, яке стоїть у порядку денному 17 травня", - закликав представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua