Рада має розглянути низку важливих законопроектів у сфері культури, - Микола Княжицький (відео)
понеділок, 16 квітня 2018, 13:05

Верховна Рада Україна має розглянути низку важливих законопроектів, зокрема щодо діяльності Українського культурного фонду та підтримки кінематографії.

Про це заявив голова Комітету з питань культури і духовності, представник фракції “Народний фронт” Микола Княжицький під час засідання Погоджувальної ради.

Він зазначив, що необхідно включити у порядок денний цілу низку важливих законопроектів, які безпосередньо стосуються культури - для того, щоб профільний комітет зміг їх розглянути на своєму засіданні.

“Один з таких законопроектів - №8266 щодо врегулювання діяльності Українського культурного фонду. Бо ми мали зустріч із наглядовою радою цього фонду, і без даного закону його робота буде заблокована”, - наголосив голова профільного комітету.

Крім того, як зауважив Микола Княжицький, слід також розглянути два законопроекти, що стосуються підтримки кінематографії: №8263 і №8251 - щодо діяльності так званих кінокомісій в регіонах, які могли б підтримувати кінематографію.

“І дуже важливий законопроект, який розроблений спільно з Київською міською держадміністрацією, “Про внесення змін до деяких законів України з питань удосконалення системи охорони культурної спадщини(№8202). Просив би поставити ці законопроекти для голосування до порядку денного”, - резюмував він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua