Рада проголосувала за збільшення допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців (відео)
четвер, 6 квітня 2017, 17:46

Верховна Рада проголосувала за законопроект №2406 щодо збільшення одноразової допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців із 609 тисяч гривень до 913,5 тисяч.

За відповідне рішення проголосувало 249 народних депутатів.

Крім того, збільшується допомога для інвалідів або військовослужбовців, які частково втратили інвалідність.

“Не дивлячись на те, що ми не змогли перерахувати вкрадені Януковичем кошти до бюджету, не дивлячись на те, що силами проросійських елементів нашій державі наноситься колосальні економічні збитки, уряд домігся того, що зараз на казначейському рахунку є перевиконання доходів державного бюджету приблизно на 15%”, - заявив заступник голови фракції “Народний фронт”, голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський під час виступу з трибуни парламенту.

“Я дуже вдячний, це один з небагатьох прикладів, коли Міністерство фінансів підтримує соціальний закон, підтримує закон щодо захисту всіх категорій військовослужбовців, починаючи від інвалідності, загибелі - в рази. І буде дуже соромно Верховній Раді, якщо ми провалимо цей законопроект. Прошу забути свої міжфракційні якісь неузгодженості і всім залом проголосувати за цей закон”, - закликав перед голосуванням своїх колег Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua