Ратифікація Конвенції між Україною та Люксембургом збільшить інвестиції з ЄС, - Віталій Корчик (відео)
вівторок, 14 березня 2017, 12:12

Верховна Рада ратифікувала Конвенцію між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал.

Відповідне рішення підтримали 236 народних депутатів.

Крім того, сьогодні вранці відбулася зустріч керівника групи міжпарламентських зв’язків з Люксембургом, представника фракції "Народний фронт" Віталія Корчика з делегацією Великого Герцогства Люксембург на чолі з міністром закордонних справ Люксембургу Жаном Ассельборном.

Так, під час зустрічі обговорили низку важливих питань для України в частині ратифікації Конвенції про уникнення подвійного оподаткування та протоколу змін до неї, а також налагодження між нашими країнами міжпарламентських зв’язків.

Як зазначив міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн, "люксембургська сторона готова співпрацювати у напрямку залучення інвесторів до України та налагодження міжпарламентських зв’язків".

"Люксембург, як і Україна, є членом Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Люксембург є державою-членом Європейського Союзу, на яку поширюються Директиви ЄС з питань протидії відмиванню грошей. Люксембург входить до міждержавного органу FATF (Група з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням коштів, отриманих злочинним шляхом). Зрештою, Люксембургом вже ратифіковано усі необхідні міжнародні договори для забезпечення автоматичного обміну інформацією. Тому усі побоювання щодо забезпечення доступу до інформації про кінцевих власників рахунків чи майна є безпідставними", - наголосив Жан Ассельборн.

На переконання Віталія Корчика, ратифікація Конвенції між Україною та Люксембургом має принести нам більше інвестицій з Європи.

"Ми повинні думати на десятки кроків наперед, приймаючи подібні рішення. Усі розвинуті держави розуміють, що розвиток економіки і робочі місця на перспективу є важливішими, ніж збір податків зараз", - зазначив народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua