Ратифікація Паризької угоди матиме важливе репутаційне значення для України, - Наталія Кацер-Бучковська (відео)
четвер, 14 липня 2016, 12:31

Ратифікація Паризької угоди Верховною Радою України матиме важливе репутаційне значення для України на міжнародному рівні.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету ВР з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська сьогодні під час виступу у парламенті.

Вона також наголосила на тому, що Україна, підписавши 22 квітня ц. р. у Нью-Йорку Паризьку угоду, «стала частиною світової спільноти на шляху до протидії сучасним кліматичним викликам та забезпечення сталого розвитку світової економіки».

«Кожна сторона цієї угоди буде робити максимальні зусилля для обмеження викидів парникових газів в атмосферу», - додала вона.

Разом з тим, як відмітила Наталія Кацер-Бучковська, Україна не матиме фінансових зобов’язань у зв’язку з ратифікацією Паризької угоди.

«Це дасть можливість залучати донорську допомогу, а також стане хорошим стимулом для інвестицій в енергетику та промисловість з метою забезпечення скорочення викидів парникових газів та покращення сталого розвитку економіки», - пояснила народний депутат.

Наталія Кацер-Бучковська підкреслила той факт, що Україна повинна використати цю можливість з метою стимулювання модернізації національної економіки, залучення інвестицій та покращення екологічного стану в країні. 

«Ратифікувавши Паризьку угоду, Україна стане її засновником, що матиме важливе репутаційне значення для нашої країни», - резюмувала парламентар.  

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua