Реформа Нацполіції показує конкретні результати, - Олександр Ксенжук
понеділок, 12 листопада 2018, 17:10

Реформа Національної поліції показує конкретні результати, зокрема – на Хмельниччині.

Про це завив народний депутат, член фракції "Народний фронт" Олександр Ксенжук під час перебування міністра МВС Арсена Авакова у Хмельницькому.

Він нагадав, що тільки на початку цього року міністр Аваков вручив у Хмельницькому ключі від житла 39 родинам працівників ДСНС. Тоді ж рятувальники отримали сертифікати на спеціальну техніку,  їхній автопарк поповнився на 5 пожежних автомобілів, піротехнічний автомобіль, водолазно-піротехнічний пікап, снігохід та гідравлічний підйомник. Також у користування рятувальникам передали нові електростанції та надувні намети.

"І вже сьогодні – новий радісний привід, - додав Олександр Ксенжук. - Знову офіцери органів внутрішніх справ отримали ключі від житла та 8 нових автівок".

Ключі від квартир отримали дві родини працівників поліції з Кам’янця-Подільського, а новими службовими "Renault  Logan" відтепер керуватимуть дільничні офіцери поліції з Віньковецького, Ізяславського, Новоушицького, Теофіпольського, Чемеровецького та Хмельницького відділень поліції. Це райони, які досить віддалені від обласного центру і одному дільничному тут доводиться обслуговувати по 12-15 сіл, розкинутих на відстані 15-20 км одне від одного. Ще двома транспортними засобами "Skoda Rapid" керуватимуть бійці роти поліції спеціального призначення "Богдан". 

Також у рамках робочого візиту до Хмельницького Арсен Аваков відкрив сучасний кінологічний центр, на базі якого готуватимуть службових собак не лише для поліції, а й інших силових структур Хмельниччини, які входять до системи МВС. 

Підсумовуючи, Олександр Ксенжук додав: "Не дивлячись на супротив політичних опонентів, критику з боку недоброзичливців, команда "Народного фронту" продовжує працювати на розвиток нашої держави. Як бачимо, реформа органів МВС працює, вона показує конкретні результати. Не легко даються ці зміни. Однак результат, який ми маємо на сьогодні, вартує тих вкладених зусиль і напруженої командної роботи НФ".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua