Реваншисти намагаються усунути Андрія Парубія з посади Голови Верховної Ради і ослабити парламент, - Сергій Висоцький
вівторок, 23 квітня 2019, 22:11

Збір підписів за відставку Андрія Парубія з посади Голови Верховної Ради є спробою реваншу сил, які прагнуть зупинити та скасувати реформи останніх років.

Про це народний депутат фракції "Народний фронт" Сергій Висоцький написав на своїй сторінці у Facebook.

Таким чином парламентар прокоментував початок збору підписів за відставку Парубія напередодні вирішального голосування за законопроект №5670-Д про засади функціонування української мови як державної.

За словами Висоцького, збір підписів спеціально напередодні голосування за закон про українську мову є спробою реваншу проросійських сил, адже Андрій Парубій "домігся ухвалення Радою декомунізації, ключових оборонних законів, закону про квоти, законів про відновлення національної пам`яті, багатьох інших реформ та за декілька днів дотисне ухвалення закону про українську мову". 

Народний депутат додав, що перебування Андрія Парубія на посаді спікера Верховної Ради гарантує незмінність внутрішньо- та зовнішньополітичного курсу держави.

Також Сергій Висоцький закликав колег-парламентарів не ставити підписи під постановою про відставку Парубія.

"В команді реваншистів добре розуміють, що сама наявність Парубія на посаді спікера - це можливість не тільки втримати проукраїнську більшість до парламентських виборів, але й гарантія незмінності курсу держави. Національного та зовнішньополітичного. Москва завжди била по українському парламенту, бо саме парламент був вогнищем українського опору в час, коли на Банковій сиділи путінські маріонетки. Саме тому перший же крок Кремля через своїх друзів після виборів - прибрати Парубія та послабити парламент. Вважаєш себе патріотом? Не давай підпис під постанову про відставку Парубія", - підсумував Сергій Висоцький.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua