Резолюцію, яка могла повернути Росію до ПАРЄ, зняли з розгляду, - депутати НФ
вівторок, 9 жовтня 2018, 19:11

Резолюцію, яка могла повернути делегацію Росії до Парламентської асамблеї Ради Європи, зняли з розгляду та повернули до комітету.

Про це заявили представники фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський та Леонід Ємець, які наразі беруть учать в сесії ПАРЄ.

"Доповідь, яку Росія хотіла проштовхнути в ПАРЄ, знято з розгляду! Злякалися ставити на голосування і повернули до комітету. Ми довели, що єдність та правда руйнують стереотипи і будь-які змови! Вітаю усіх з перемогою!", - написав у Facebook Логвинський одразу після голосування в ПАРЄ.

У свою чергу Леонід Ємець повідомив, що голосуванню передувала дуже гостра дискусія, але рядові члени ПАРЄ виявилися на боці України.

"Повернути Росію в ПАРЄ не дали. Гімн України, обійнявшись, перед російськими каналами заспівали. "Слава Україні, Слава нації і Героям слава!" - троєкратно кричали. Нормально попрацювали! Дякую, колеги", - написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат.

Раніше вдень Леонід Ємець повідомив у коментарі зі Страсбурга, що українська делегація не збиралася підтримувати резолюцію про зміну Статуту ПАРЄ, оскільки "неможливо змінювати Статут заради повернення однієї країни, тим паче, якщо це країна-агресор світового порядку".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua