Рішення РНБО щодо запровадження блокади з ОРДЛО відповідає Мінським угодам, - Леонід Ємець (відео)
четвер, 16 березня 2017, 13:03

Рішення Ради національної безпеки та оборони України щодо запровадження повної торгівельної блокади з ОРДЛО не порушує Мінських угод, оскільки воно є відповіддю на захоплення терористами українських підприємств, що розташовані на тимчасово окупованих територіях нашої держави.

Про це заявив народний депутат фракції “Народний фронт”, перший заступник голови Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя, член Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Леонід Ємець в інтерв'ю журналістам.

Він зазначив, що сьогодні “Мінські угоди працюють проти Росії і проти терористів”.

“Тому що кричуще невиконання навіть одного пункту Мінських угод є жорсткою підставою для України вимагати від європейської та міжнародної спільноти збереження та поглиблення санкцій. Тому Росія сьогодні знаходиться в капкані з цими Мінськими угодами і, звичайно, вони у будь-який момент із задоволенням їх би відкинули. Але поки що Україна не дає їм такої нагоди і можливості”, - заявив Леонід Ємець.

“І навіть ця блокада, яка введена рішенням РНБО, вона вже є наслідком того, що ці терористичні організації на своєму внутрішньому “офіційному” рівні, як вони це називають, “націоналізували”, а точніше — захопили, загарбали українські підприємства. І, власне, блокада — це є лише відповідь. Тому вона не порушує Мінські угоди, і Мінські угоди продовжують тиснути на Росію, зберігаючи економічні санкції проти цієї держави, а це мільярди, які вони втрачають щомісяця”, - наголосив народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua