РНБО має негайно ввести санкції проти Лаврова, Москалькової та членів радбезу РФ- Арсеній Яценюк
субота, 21 серпня 2021, 23:09

Москва ввела санкції проти міністра закордонних справ України, секретаря РНБО, уповноваженого Верховної Ради з прав людини та інших українських громадян. РНБО має негайно провести засідання, - наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у своєму Facebook.

«Як особа, заочно заарештована судами Путіна за начебто вбивство 30 російських військових у Чечні та внесена до санкційного  списку Росії, вважаю, що РНБО повинно негайно провести позачергове засідання, ввести санкції проти Лаврова, Москалькової та членів радбезу Росії, а також порушити кримінальні провадження проти цих осіб», - підкрелсив він. 

Лідер «Народного фронту» нагадав, що на посаді Прем’єр-міністра вніс у ВР закон про санкції і «домігся його прийняття саме для цього».

Арсеній Яценюк наголосив, що Рада нацбезпеки та оборони України має також звернутись з проханням до західних партнерів про запровадження ними  санкцій проти вказаних посадовців РФ під час проведення Кримської платформи.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua